پناهگاه حیات وحش فریدونکنار | آدرس + گالری تصاویر
فهرست عناوین
شهرستان فریدونکنار، یکی از شهرهای ساحلی استان مازندران با بارندگی فراوان و زمینهای حاصلخیز و جلگهای، از دیرباز کشتگاهی مستعد برنج و حبوبات بوده است. این شهر همچنین دارای جاذبههای دیدنی فراوانی میباشد که از جمله آنها میتوان به پل تاریخی شهرستان فریدونکنار، بازار بزرگ ماهی فروشان، پارک ساحلی لاله و سقاخانه تاریخی کریمکلا (اوکسر) و پناهگاه حیات وحش فریدونکنار اشاره کرد که در این مقاله از ویلا سرخرود به برررسی کامل پناهگاه حیات وحش این شهر ساحلی خواهیم پرداخت.
بیشتر بخوانید: معرفی کامل جاهای دیدنی فریدونکنار
پناهگاه حیات وحش فریدونکنار کجاست؟
پناهگاه حیات وحش فریدونکنار با مساحت 47 هکتار در فاصله 2 کیلومتری جنوب شرق این شهر قرار گرفته است . می توانید برای بافتن آدرس دقیق آن به نقشه ای که در ادامه درج نموده ایم مراجعه نمایید و به راحتی به این جاذبه تماشایی در شهرساحلی فریدونکنار دسترسی داشته باشید.
مشخصات پناهگاه حیات وحش فریدونکنار:
- مساحت: 47 هکتار
- فاصله تا شهر فریدونکنار: 2 کیلومتر
پرندگان پناهگاه حیات وحش فریدونکنار
این منطقه زندگی بیش از 87 گونه پرنده را در خود جای داده است. پناهگاه حیات وحش فریدونکنار یک تالاب است که پرندگانی همچون اردک سرسفید، اردک بلوطی، چنگر، چنگر نوک سرخ یا چارخو، طاووسک، یلوه آبی، بوتیمار کوچک و پرستوی دریایی را در خود جای میدهد.
بیشتر بدانید از پناهگاه حیات وحش فریدونکنار:
درنای سیبری، یکی از مهمترین پرندگان مهاجر این منطقه به شمار می رود.
تاریخچه پناهگاه حیات وحش فریدونکنار
در سال 1381، تنها 4 عدد درنای سیبری باقی مانده بود و این تعداد هماکنون به یک عدد کاهش یافته است. این درنا تنها هر ساله در تالاب سرخرود زمستانها را سپری کرده و سپس در اول بهار به خانه ییلاقی خود در شمال روسیه پر میپردازد.پناهگاه حیات وحش فریدونکنار، بهعنوان یک گوشه ناب از طبیعت در منطقه مازندران، به بازدیدکنندگان اجازه میدهد از نزدیک با زیباییها و ثروتهای طبیعی این منطقه آشنا شوند و تجربهای متفاوت از نقشههای پرندههای مهاجر آبزی را به دست آورند.
این منطقه در استان مازندران دارای اراضی زراعی و ماندابی جلگهای میباشد و بخش کوچکی از آن به عنوان آبگیر طبیعی به عنوان پناهگاه و زیستگاه پرندگان مهاجر زمستانگذران به اهمیت میانجامد. متأسفانه، تجاوز به عرصه و تخریب اراضی ملی، صید و شکار بیرویه و غیرمجاز از مهمترین تعارضات منطقه به شمار میرود و به حفظ این پناهگاه طبیعی آسیب میزند.